PLACA DE UZURĂ HARDOX PENTRU REZISTENȚĂ EXTREMĂ LA ABRAZIUNE

Placa de uzură Hardox® este cel mai bun oțel rezistent la uzură (AR) din lume. Hardox® este extrem de rezistent, atât la suprafață cât si în profunzime, are o durată de viață extinsă și asigură o productivitate ridicată în cele mai severe medii de lucru.

PREZENTAREA PRODUSULUICONTACTAȚI-NE

Provocarea la impact Hardox

Testați acest oțel

REDUCERE A GREUTĂȚII

Construcțiile optimizate, cu grosimi reduse, pot reduce semnificativ greutatea benei – cu până la 45 de procente în cazul oțelului Hardox® 450.

SARCINĂ UTILĂ CRESCUTĂ

Greutatea redusă ca urmare a optimizării construcției benei duce la o sarcină utilă mai mare – cu până la 5 tone în cazul oțelului Hardox® 450.

DURATĂ DE VIAȚĂ EXTINSĂ

Duritatea crescută înseamnă o mai bună rezistență la zgârieturi și la uzura produsă prin alunecarea materialelor dure, rostogolire și impact cu materialele abrazive – și o durată de viață cu până la 4 ori mai mare în cazul oțelului Hardox® 450. În plus, este suficient de tenace pentru a nu se fisura sau deforma.

REDUCEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

Cu cât bena este mai ușoară, cu atât vor fi mai reduse consumul de combustibil și numărul de curse necesare – un consum de combustibil mai redus cu până la 12 procente în cazul oțelului Hardox® 450.

MANEVRABILITATE ȘI ERGONOMIE

Greutatea redusă înseamnă manevrabilitate și ergonomie îmbunătățite pentru conducătorii auto - pentru performanțe și securitate optime.

VALOARE LA REVÂNZARE

Durata de viață mai lungă, în combinație cu numele mărcii Hardox®, garantează o valoare mai mare la revânzare, pentru un timp mai îndelungat.

SUNAȚI-NE ACUM PENTRU VÂNZĂRI ȘI ASISTENȚĂ

+40 720 541325


razvan.petcu@ssab.comSau completați formularul pentru a vă suna noi

Vă mulţumim!

Vă vom contacta in cel mai scurt timp posibil.